Фирми за почистване и почистване на мека мебел

Фирми за почистване и почистване на мека мебел

  • 2090
  • 0

Фирми за почистване в София има доста като брой, а някои от нас предлагат и добро качество на услугата. Ние във фирма „Про Клийн Сървисис“ предлагаме най-добро качество на услугите за почистване.

Фирмите предлагащи услуги за почистване в град София са в постоянна конкуренция. Тази конкуренция е здравословна и помага да се отсеят тези, които не предлагат на клиентите нужното качество.

Ние сме фирма, което предлага много услуги за бизнеса и една, което е насочена обикновено към частни лица. Тя е почистване на мека мебел и по-долу ще прочетете повече занея.

почистване на мека мебел

пране на дивани
почистване на мека мебел

Почистване на мека мебел

Почистване на мека мебел е услуга насочена както към частни, така и към корпоративни клиенти, където нашите опитни екипи могат да обслужат големи количества мебели в офиси, учреждения и заведения.

Какво представлява услугата ни за почистване на мека мебел? По същество почистване на мека мебел е услуга, в която се почиства както повърхността – дамаската, така и вътрешността на вашата мека мебел.

Професионалните машини и мощните, професионални препарати премахват както видимото – петна по повърхността, така и навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми.

Още за услугата ни за пране на мека мебел  (и почистване на мека мебел) може да откриете като последвате връзката.

Как се борите с петна по тапицерията на вашата мека мебел? Ако опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат в повечето случаи ефекта е съмнителен, но действа.

Но какво се случва, когато петното не може да бъде премахнато с обикновен препарат за тапицерии? Може би е време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.