Професионално почистване и почистване на офиси

Професионално почистване и почистване на офиси

  • 2017
  • 0

Професионално почистване и почистване на офиси от фирма „Про Клийн Сървисис“ – почистване на високо ниво в София.

Професионално почистване е услуга, която се предлага от фирми за почистване. Фирмите за почистване на високо ниво, каквато е „Про Клийн Сървисис“ имат добре обучен персонал и професионална техника. Използването на професионални почистващи препарати води до резултатите, че почистването става професионално.

професионално почистване и почистване на офиси

професионално почистване

Почистване на офиси

Услугата за почистване на офиси се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време, както и по време на работния процес на офиса. Предлагаме гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис.

Имаме капацитета да осигурим допълнителен персонал, за почистване на вашия офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Защо сме добри в почистван ена офиси?

Практиката ни показва, че макар някои фирми да стартират с основни пакети, за абонамент с едно или две посещения, голямата натовареност на офиса им изисква по-голяма интензивност.

Нашите опитни хигиенисти са добре обучени, за изграждане на здравословна и приятна среда, на вашия разрастващ се бизнес. С екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че сме предпочитан партньор на фирмите с високи изисквания към хигиената в офиса.

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.