Почистване и пране на мокети

Почистване и пране на мокети

 • 2248
 • 0

Почистване и пране на мокети от фирма за почистване в София. Ние предлагаме най-високо ниво на почистване на мокетите с професионални препарати.

Почистване на мокети в София от фирма „Про Клийн Сървисис“ – фирма за почистване на мокети, която разполага с най-висок клас техника. Ние разполагаме с техника от висок клас, която е способна да почистив стотици квадратни метри в час.

почистване на офиси

почистване на мокети

Изпираме мокетите с техника от висок клас, собствен внос и използваме за почистването професионални препарати от най-висок клас.

Периодичните обучения на персонала на фирмата ни позволява да поддържаме високо качество на услугата, за да удовлетворим и най-високите изисквания.

Когато имате или ръководите компания от най-висок клас, вие търсите надеждни партньори – ние можем да бъдем вашият надежден партньор в почистването. Ние сме фирма за професионално почистване “Про Клийн Сървисис”.

пране на мокети

Защо да изберете нас пред конкурентите?

Услугата пране на мокетите е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания.

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

пране на мокет

Почистване на мокети в София

Нашите услуги, за почистване на мокети в София са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

Почистването на офиса включва:

 • почистване на твърди подови настилки,
 • почистване на меки подови настилки,
 • пране на мокет,
 • почистване с прахосмукачка,
 • почистване на работните места,
 • почистване на офис техника,
 • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
 • почистване до стъкла и дограма,
 • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси.

Пране на мека мебел от професионалисти

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.