Любов по време на холера

14-ти февруари мина, но сега следва същинският сезон на любовта – пролетта. Тази година срещите на закрито ще са особено актуални, заради наложените мерки срещу вируса, най-вече срещите у дома. Но в тези времена на изпитание трябва да се погрижим любовта ни да е защитена.

Освен задължителното предпазване от вируси и бацили, има и някои битови замърсявания, които биха развалили романтиката и ние ви помагаме да се справите с тях.

Пране на мека мебел

професионално почистване

пране на мека мебел

Меката мебел може да предразполага към интимност и комфорт, но и често е жертва на нашите удоволствия. Може да пием вино с половинката си и то да покапе по дивана, или да ядем пуканки, докато гледаме филма вечер, или да се наслаждаваме на храната, която сме поръчали с доставка до вкъщи. Всичко това зацапва тапицерията, но ние ви предлагаме професионално почистване на мека мебел, което ще изличи следите от добре прекараното ви време.

Почистване на кухни

Ако решите да поглезите половинката си с домашно сготвена вечеря, то, със сигурност, десерта няма да го консумирате в кухнята… В това време обаче някой ще трябва да почисти след вашето готвене, а ние можем професионално да се справим с бъркотията в кухнята и в целия дом.

Почистване на бани

почистване на баня

почистване на баня

Взимането на вана заедно е сред задължителните сцени на всеки любовен филм. Ако решите да претворите тази сладка идилия и във вашия дом, със сигурност хигиената не трябва да отстъпва пред аранжировката от свещи и розови листенца. Да лежите сред мехурчетата с чаша вино в ръка и очите на любимия отсреща, е още по-релаксиращо, когато „Про Клийн Сървис“ ЕООД са почистили професионално цялата баня преди това.

С нашите професионални почистващи услуги ви даряваме със спокойствието, че живеете, вие и любимите ви, в дом защитен от зарази и вируси, но също и ви подаряваме повече време за вашите най-мили хора и занимания, като вършим досадната работа вместо вас.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.