Пране на мека мебел от фирма, за професионално почистване в София

Пране на мека мебел от фирма, за професионално почистване в София

Пране на мека мебел от фирма за професионално почистване, която обслужва град София. При нас може да поръчате пране на дивани, фотьойли, столове и други меки мебели.

Пране на мека мебел, от фирма за професионално почистване в град София. Ние предлагаме качеството което търсите и обслужването, което желаете. Използваме техника от последно поколение, професионални препарати и получавате обслужването, което е редно да получават всички взискателни клиенти.

Ние знам кога и какво трябва да се направи, за да се решат всички проблеми с меката мебел във вашия дом, офис, ресторант.  Как се борите с петна по тапицерията на вашата мека мебел? Ако опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат в повечето случаи ефекта е съмнителен, но действа.

Ние сме на ваша страна, за да възвърнете познатия и очакван облик на своите мебели.

Пране на мека мебел

Ние предлагаме на своите клиенти услугата пране на мека мебел на най-високо ниво, както в София, така и в най-близките квартали (голяма община).

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

Съвет на специалистите в пране на мека мебел: За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

пране на мека мебел

Разполагаме с оборудването което дава възможност за пране на всякакъв вид тапицерии вкл. жакард, кадифе, мока, латис и други видове дамаски.

Преди започването на каквото и да е почистване нашият обучен и униформен екип от специалисти разглеждат всяка част от меката мебел. Работим с дивани, матраци, столове и други с цел създаване на план, по който да бъде извършена услугата.

Фирма за професионално почистване

ао

Професионално почистване в София

Макар основната част от дейността на фирмата да е насочена към работа с бизнес клиенти, ние не пренебрегваме нуждите на частните клиенти. При нас може да получите професионализмът, който според нас трябва да бъде еталон в работата както с фирмите, така и с крайните частни клиенти. Професионалното почистване е основен фокус на дейността ни.

Имаме опит и разполагаме с техника, а това ни позволява да предлагаме професионално почистване на високо ниво. Ние имаме техника за пране на мебели от най-висок клас.

Какво може да очаквате от фирма за професионално почистване?

Познаваме специфичните изисквания на всеки клиент ,с който работим, а това прави почистването професионално. Имаме изградено ядро от опитни служители, които работят с години с един и същи клиент. Това ни помага да следваме изисквания дори на отделни служители.

Ние се грижим за всички ежедневни дейности: почистване на работните места, почистване на санитарните помещения, почистване на подовите настилки и други важни за добрата хигиена дейности.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.