Почистване на офиси от фирма за почистване в София

Почистване на офиси от фирма за почистване в София

Почистване на офиси в София от фирма за професионално почистване, която предлага услуга с техника от последно поколение. Ние разполагаме с техника от най-висок клас, което ни позволява да почистваме големи площи за кратко време.

Когато се нуждаете от професионално почистване на офиси, то е логично да се обърнете към фирма за почистване в град София, което предлага услуга на желаното от Вас ниво. Ние знам как да предложим услуга на най-високо ниво. Обученият и мотивиран персонал е това, което ни помага да се развиваме качествено.

Почистване на офиси

В основата на нашата дейност е услугата за почистване на офиси. От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване в град София.

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

почистване на офиси

почистване на офиси професионално

С какво се гордеем?

При нас няма текучество на персонала, което ни позволява да задържим добре обучени кадри. С тях можем да предложим чистене на офисите, като се съобразяваме с изискванията на клиентите, които нашите кадри познават много добре.

В повечето случаи, когато става дума за почистване на офиси се има предвид почистването да става според общите стандарти + изискванията на конкретния клиент и дори отделни служители.

Ние можем да отговорим на тях! При нас няма текучество, така че конкретния служител отговарящ за Вашия офис може да направи договореното с отделни ваши служители.

Нима това не е важно, когато става дума за почистване на офиси според конкретни изисквания? Ние знам как да го сторим.

Фирма за почистване

Ние сме фирма за почистване в град София, която има нужния персонал, техника и опит. Предлагаме широка гама услуги за професионално почистване за бизнеса, а някои бизнеси имат специфични изисквания към почистващите материали, които се използват за почистване на площите.

Ние имаме възможност да отговорим на високите ви очаквания – материали щадящи здравето на вас и вашите клиенти, както и околната среда.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.