Сега е времето да почистите дома си

  • 2370
  • 0

Времето за пролетното почистване този сезон съвпада и с така тревожещата всички заплха от коронавируса. Ще ви се налага да оставате повече време у дома тази пролет, както и да се пазите от зарази, затова направете мястото си уютно и безопасно.

Твърдите повърхности са лесни за почистване, но за да се справите с меката мебел и мокетите, е нужно експертите да ви дойдат на гости.

Пране на мека мебел

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Вкъщи прекарваме повечето си време седнали и меката мебел е нашето най-редовно убежище. Там разпускаме вечер пред телевизора или четем любима книга, а сега това място може да се превърне и в нашия домашен офис или новата класна стая за децата. Именно заради честата им употреба диваните и креслата, задържат в тъканите си не само видимата мръсотия, а и множество микроскопични бактерии и частици, причиняващи инфекции и алергии.

Пране на мокети

Пране на мокети

Пране на мокети

Мокетите и килимите са настилката на нашия дом, но за разлика от теракота или паркета, те трудно се почистват в дълбочина. Малките ни деца често обичат да играят на пода или просто да захвърлят играчките си там, които пък след малко слагат и в устата си. С разпускането на детските градини и училищата, те ще прекарват повече време вкъщи и контактът им с тези повърхности сега ще е дори още по-голям. Затова е необходимо да им предоставим най-добрата среда, за да играят и растат здрави.

Фирма за почистване

За нас е привилегия да се грижим за уюта и здравето, които всеки български дом заслужава. Предлагаме професионални услуги за почистване, съобразени със специфичните нужди на всеки клиент и предоставени от обучените ни служители. Те с радост ще върнат свежестта в ежедневието ви, а с професионалната техника, която използваме, ще можете да се насладите на дори още по-голяма чистота, отколкото бихте постигнали сами, защото домакинските почистващи уреди не работят със същата мощ и прецизност, както професионалните и не ни предоставят оптимални резултати.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.