Професионално пране на мека мебел и мокети

Професионално пране на мека мебел и мокети

  • 2363
  • 0

Пране на мека мебел от фирма за почистване в София с традиции, знания и добре обучен и мотивирани служители, е това от което се нуждаете, когато търсите високо качество.

Пране на мокети от фирма за професионално почистване в София „Про Клийн Сървисис“ е това, от което се нуждаете, когато ви трябва качество и коректност. Комбинацията от добре обучени и мотивирани служители, които се запознават с изискванията на клиентите, което ни помага да поддържаме високо качество на услугите.

Професионално почистване и пране на мокети

Ние сме фирма, която предлага наистина професионално почистване и знаем как да поддържаме постоянно – високо качество. Една от съставките на нашия успех, е фактът че ние умеем да задържаме качествените си кадри. Те познават отлично обекта и изискванията на нашите клиенти, за това и нашата услуга е на познатото високо ниво.

Провеждаме редовни обучения, за да може нашите служители да предлагат възможно най-високо ниво, за да удовлетворим нуждите и високите изисквания на нашите клиенти.

Пране на мокети от фирма за почистване, ние знам как да предложим качество на най-високо ниво.

пране на мокети

пране на мокети от фирма за почистване

Мокетите с голямо натоварване, като тези в офиси, хотели, ресторанти имат нужда от специална грижа. Ние знаем как да извършваме професионалното изпиране на мокети, така че да запазим за дълго ярките цветове и нов вид.

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел от фирма за почистване в София с традиции, знания и добре обучен и мотивирани служители.

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

почистване на мека мебел

пране на мека мебел

Шест причини, защо е необходимо регулярното почистване на мека мебел.

1.Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2.Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3.Премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4.Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5.Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6.Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.

Фирма за почистване

Ние сме отговорна фирма за почистване, спазваме етични стандартни и предлагаме най-високо качество в услугата ни, за почистване. Знаем как да предоставим услуги на най-високо ниво, за да задоволим изискванията на взискателните клиенти, за които имаме удоволствието да работим.

фирма за почистване

фирма за професионално почистване в София

Предлагаме широка гама услуги за професионално почистване за бизнеса. Ние имаме възможност да отговорим на високите ви очаквания – материали щадящи здравето на вас и вашите клиенти, както и околната среда.

Някои бизнеси имат специфични изисквания към почистващите материали, които се използват за почистване на площите. Имаме възможност да отговорим на високите ви очаквания – материали щадящи здравето на вас и вашите клиенти, както и околната среда.

 

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.