Почистване на офиси в София и пране на мокети

Почистване на офиси в София и пране на мокети

  • 2184
  • 0

Почистване на офиси с разнообразни услуги на най-високо ниво: пране на мокети, почистване на мокри помещения и почистване на стъкла и фасади.

Днес ще разкажем за две услуги на фирмата за почистване „Про Клийн Сървисис“ – почистване на офиси и услуга, която може да се приеме като част от почистването на офиси – пране на мокети. Първо ще поговорим за офисите и тяхната чистота.

 

Почистване на офиси

Почистване на офиси е комплексна услуга, която според договореностите обхваща различни дейности. В офиси, които разполагат с настилки от мокети, почистването на мокет е водеща услуга, а бърсането на прах, почистването на мокрите помещения и събирането на отпадъци са поддържащи дейности.

В основата на нашата дейност е услугата за почистване на офиси. От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване в град София.

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво. Вижте референции, за качеството на нашата услуга, за почистване на офис площи.

пране на мокети

пране на мокет в офиси и хотели

Пране на мокети

Пране на мокети с най-модерна техника – бързо почистване и на огромни площи. Ние можем да изперем само с един оператор стотици и дори хиляди квадратни метра площ.

Нашата услуга за пране на мокетите е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания. Обслужваме площи от 50 до 2500 квадратни метра, за срок от няколко часа!

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокет с нисък и висок клас техника.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.