Пране на мека мебел от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“

Пране на мека мебел от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“

 • 2310
 • 0

Почистване и пране на мека мебел от фирма „Про Клийн Сървисис“. Ние предлагаме изгодно почистване, пране мека мебел и фирмени абонаменти – абонаментно почистване за офиси, ресторанти, хотели и други.

Ние сме фирма за професионално почистване, която предлага богат набор от услуги. Работим с клиенти, които държат на качеството на обслужването и ние сме готови да им предложим най-доброто. Без значение дали се нуждаете от пране на мека мебел или почистване на офиса – ние имаме подготвени екипи.

Фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“ е надежден партньор, когато се нуждаете от договор за абонаментно почистване на офис, ресторант, конгресна зала. Предлагаме и пране на мокети на конкурентни цени.

почистване

почистване професионално

Пране на мека мебел

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Професионално почистване на дивани и фотьойли с услугата ни, за пране на мека мебел. Използваме най-съвременна техника и професионални препарати, които предпазват вашите мебели. Почистваме в дълбочина, като се съобразяваме с материалите на меката мебел.

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника. За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Пране на мека мебел от професионалисти

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

Абонаментно почистване

Както споменахме, ние предлагаме почистване на офиси, ресторанти, бизнес площи и други за абонати. Разбира се, абонаментното почистване се предлага при спазване на най-високи стандарти.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

Почистване на офиси

Защо да изберете нас, за почистването на вашия офис?

Услугата за почистване на офиси включва много услуги:

 1. Почистване на твърди подови настилки;
 2. Почистване на меки подови настилки;
 3. Почистване на кухненски бокс;
 4. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
 5. Почистване на офис обзавеждане;
 6. Пране на меки настилки( мокети);
 7. Пране на мека мебел;
 8. Почистване на стъкла и дограма;
 9. Абонаментна поддръжка;
 10. Еднократно почистване;

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.