Абонаментно почистване от фирма за почистване в София

Абонаментно почистване от фирма за почистване в София

 • 2140
 • 0

Абонаментно почистване от фирма за почистване в София. Ние предлагаме пране на мокети, почистване на офиси, почистване на мека мебел.

Абонаментното почистване на офиси, заведения, учреждения, сгради, което предлагаме е услуга за тези, които се нуждаят от услуга на най-високо ниво. Ние не правим компромиси с качеството на на почистването. Ние сме професионалисти и работим за хората, които са професионалисти и държат на качествената услуга.

Абонаментно почистване

Ние предлагаме качествено абонаментно почистване, което е подходящо за клиенти с високи изисквания. Вие имате високи изисквания – ние можем да ги изпълним. Ние предлагаме почистване на най-високо ниво в София.

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

абонаментно почистване

абонаментно почистване

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Имаме изключително висока успеваемост при борба с проблемни мокети – петната вече нямат шанс, когато работите с фирма за почистване в София „Про Клийн“.

Свържете се с нас, за да поискате оферта, за абонаментно почистване в София. Ние разполагаме с екип от специалисти на най-високо ниво.

Почистване на офиси

Изберете почистване на своя офис от фирма „Про Клийн Сървисис“, за да получите услуга на най-високо ниво. Нашите добре обучени специалисти са на ваше разположение, за да почистят мокети, плочки, мрамор. В услугата ни за почистване на офиси има и услуги за бърсане на прах, прозорци, мокри помещения и други.

почистване на офиси

почистване на офиси

Независимо дали се нуждаете от абонаментно почистване на офиси или еднократно почистване, можем да предложим решение, за да удовлетворим всяка Ваша нужда в тази насока.

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати  са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво. Вижте референции, за качеството на нашата услуга, за почистване на офис площи.

Какво включва услугата почистване?

 1. Почистване на твърди подови настилки;
 2. Почистване на меки подови настилки;
 3. Почистване на кухненски бокс;
 4. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
 5. Почистване на офис обзавеждане;
 6. Пране на меки настилки( мокети);
 7. Пране на мека мебел;
 8. Почистване на стъкла и дограма;
 9. Абонаментна поддръжка;
 10. Еднократно почистване;

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.