Професионално почистване от фирма за почистване

Професионално почистване от фирма за почистване

 • 2425
 • 0

Професионално почистване в София от „Про Клийн Сървисис“. Предлагаме услуги за бизнеса – пълна гама почиствания за офиси, хотели, ресторанти и други.

Ние сме фирма за професионално почистване, която предоставя множество услуги за бизнеса в София. Разполагаме с най-висок клас техника, за пране на мокети. Можем да предложим почистване с висока скорост, дори на много големи площи.

пране на мокети

пране на мокети с голяма площ

Пране на мокети от професионалисти

Пране на мокети е една от услугите, за професионално почистване в София, които предлага фирмата. Най-често работим с фирми, по договори за абонаментно почистване – високо качество на цени, за специални клиенти.

Услугата пране на мокети е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания. Те я подходяща за вас, ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете.

Почистване на офиси от фирма за професионално почистване

Почистване на офиси е една от услугите на фирмата, за професионално почистване в София. Ние работим за фирми, които държат на високо качество, изискват скорост, постоянно високо качество и го искат през цялото време. Ако имате големи площи с интензивно използване и имате нужда от почистване на офиси, то ние сме на ваше разположение.

Независимо дали се нуждаете от абонаментно или еднократно почистване, можем да предложим решение, за да удовлетворим всяка Ваша нужда в тази насока.

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати  са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

Какво включва услугата почистване?

 1. Почистване на твърди подови настилки;
 2. Почистване на меки подови настилки;
 3. Почистване на кухненски бокс;
 4. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
 5. Почистване на офис обзавеждане;
 6. Пране на меки настилки( мокети);
 7. Пране на мека мебел;
 8. Почистване на стъкла и дограма;
 9. Абонаментна поддръжка;
 10. Еднократно почистване;

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.