Пране на мокети от „Про Клийн Сървисис“ в София

Пране на мокети от „Про Клийн Сървисис“ в София

  • 2368
  • 0

Пране на мокети в София от фирма за почистване, която предлага постоянно – високо качество на услугата. Предлагаме абонаментни договори и демонстрации за нови клиенти.

Мокетите с голямо натоварване, като тези в офиси, хотели, ресторанти имат нужда от специална грижа. Ние знаем как да извършваме професионално пране на мокети, така че да запазим за дълго ярките цветове и нов вид.

Как го постигаме? Изпираме мокетите с техника от висок клас, собствен внос и използваме за почистването професионални препарати от най-висок клас.

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.

Задайте своите въпроси на нашите специалисти по почистването, като се свържете с нас по телефона или посредством електронна поща.

Почистване на офиси

Почистване на офиси от фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“ е

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

 

Ако имате необходимост от регулярно, абонаментно почистване, можем да предложим решение, за да удовлетворим всяка Ваша нужда в тази насока.

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати  са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

Абонаментно почистване

Предлагаме абонаментно почистване, за клиенти които търсят услуги от висок клас, а ние сме отговорът на търсенията им. Услугите ни за почистване с абонамент е това, което желаят корпоративните клиенти.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.