Професионално почистване на високо ниво в София

Професионално почистване на високо ниво в София

  • 2137
  • 0

Професионално почистване на високо ниво в София от фирма за почистване. Ние предлагаме професионално абонаментно почистване в град София. Качеството си има име и то е „Про Клийн Сървисис“.

Защо да изберете да работите с компания, която предлага качествено обслужване за почистване с абонаментни договори?

Наистина професионално почистване в София

Фирма “Про Клийн Сървисис” ЕООД е една от бързо развиващите се фирми за професионално почистване на конкурентния пазар в град София. Ние имаме добре обучени и силно мотивирани специалисти в почистването, което се направлява от опитни мениджъри. Обслужвам компании с големи офис площи, ресторанти, хотели, както и частни клиенти.

професионално почистване

Работа с корпоративни клиенти

Насочени сме предимно към решаване на проблемите с чистотата на бизнес клиентите. Имаме изградени специални отношения с хотели и хотелски вериги в София, както и със собственици и наематели на големи офис площи.

Имаме опит в пране на мокети на конферентни зали – големи и много големи и прилежащите им територии.

“Про Клийн Сървисис” има договори с добри заведения за хранене – ресторанти и сладкарници, които имат големи площи с мокети.

Все пак обаче, основния фокус на дейността ни е към офисите, които са застлани с мокети и имат нужда от регулярно пране на мокети.

Осигуряваме и служители, които да се грижат за ежедневните дейности за хигиена – обиране на кошчета, събиране на прах, бърсане на стъкла и дограми, както и другите обичайни дейности.

Някои хора освен от професионалното почистване, имат нужда от монтиране на гаражни врати, без значение дали разполагат с гаражна клетка или гараж в двора.

Абонаментно почистване на високо ниво

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

И други услуги

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките.

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.