Почистване на мека мебел

Почистване на мека мебел

  • 2531
  • 0

Почистване на мека мебел в София от фирма за професионално почистване. Предлагаме договори за абонаментно почистване на офиси, високо качество на обслужването.

По същество услугата за пране на мека мебел и за почистване на мека мебел са аналогични и могат да се приемат като една услуга.

Почистване на мека мебел в София

Кога е необходимо почистване на мека мебел? Само когато е изцапана (от естетически причини) или има смисъл и от регулярно почистване?

Специалистите препоръчват периодично почистване на меката мебел, за да се предпазите от малките паякообразни същества, причинители на много алергии. За това вижте по-долу в текста, но как да се борим с петната?

пране на мека мебел в София

пране на мека мебел

Как се борите с петна по тапицерията на вашата мека мебел? Ако опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат в повечето случаи ефекта е съмнителен, но действа.

Но какво се случва, когато петното не може да бъде премахнато с обикновен препарат за тапицерии? Може би е време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

Пране на мека мебел

Могат да се изброят много причини, за регулярно пране на мека мебел, а не само при заливания с течности на столове, дивани, фотьойли.

Шест причини, защо е необходимо регулярното почистване на мека мебел.

1.Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2.Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3.Премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4.Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5.Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6.Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.


Имате ли нужда от професионално пране на мокети?

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.