Абонаментно почистване в София

Абонаментно почистване в София

 • 2757
 • 0

Абонаментно почистване в София от фирма за професионално почистване. Ние предлагаме почистване на най-високо ниво в София. Абонирайте се още сега!

За всяка задача е препоръчително да се намерят най-подходящите хора. Почистването не прави изключение, а ние от фирма за професионално почистване препоръчваме да намерите фирма, която да харесате.

Кои сме ние и какво предлагаме?

Фирма „Про Клийн Сървис“ ЕООД осигурява абонаментно почистване на всякакви обекти.

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментни почиствания, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда. Когато вашият обект се нуждае от професионализъм, за почистване – ние сме насреща.

Ще откриете конкурентни цени за абонаментното почистване и качествено обслужване. Ние обслужваме с приоритет офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Професионално почистване на офиси

Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

Почистването на офиса включва:

 • почистване на твърди подови настилки,
 • почистване на меки подови настилки,
 • пране на мокети,
 • почистване с прахосмукачка,
 • почистване на работните места,
 • почистване на офис техника,
 • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
 • почистване до стъкла и дограма,
 • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

За тези, които търсят професионално абонаментно почистване на офиси в град София, ние предлагаме обслужване на най-високо ниво. Имаме опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.

Пране на мека мебел от професионалисти

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

Услуга на фокус: пране на мека мебел

Съвет на специалистите в пране на мека мебел:

За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Как се борите с петна по тапицерията на вашата мека мебел? Ако опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат в повечето случаи ефекта е съмнителен, но действа.

Но какво се случва, когато петното не може да бъде премахнато с обикновен препарат за тапицерии? Може би е време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.


С цел SEO, препоръчваме услугите за професионална фотография на нашите познати от Сириус М.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.