Пране на мокети и почистване на офиси

Пране на мокети и почистване на офиси

Пране на мокети и почистване на офиси от „Видатекс“ – фирма за професионално почиставне в София. Ние предлагаме почистване на офиси, хотели застлани с мокети.

Фирма „Про Клийн Сървисис“ предлага почистване на най-високо ниво. Разполагаме с достатъчно хора и техника, за да осигурим бързо и качествено почистване на офиси с голяма квадратура по времето, което клиентите желаят.

Нашите съвременни и мощни машини за пране на мека мебел осигуряват огромния капацитет, а добре обучените ни служители предоставят услугата, от която се нуждаете.

Научете повече за нашите услуги за пане на мокети и почистване на офиси в текста по-долу.

почистване

почистване на мокети

Пране на мокети

Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Разполагаме с най-висок клас машини, за пране на мокети и оборудвани с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

ко разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

Почистване на офиси

Услугата почистване на офиси включва следните услуги:

  1. Почистване на твърди подови настилки;
  2. Почистване на меки подови настилки;
  3. Почистване на кухненски бокс;
  4. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
  5. Почистване на офис обзавеждане;
  6. Пране на меки настилки( мокети);
  7. Пране на мека мебел;
  8. Почистване на стъкла и дограма;
  9. Абонаментна поддръжка;
  10. Еднократно почистване;
почистване на офиси

почистване на офиси

За услугата почистване на офиси

Независимо дали се нуждаете от абонаментно или еднократно почистване, можем да предложим решение, за да удовлетворим всяка Ваша нужда в тази насока.

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати  са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.