Пране на мокети от фирма за почистване

Пране на мокети от фирма за почистване

Пране на мокети от фирма за почистване в София – ние сме „Про Клийн Сървисис“. Предлагаме професионално почистване на мокети за някои от най-добрите вериги хотели и за някои от най-големите фирми у нас.

Предлагаме услугата пране на мокети на някои от най-известните фирми и институции в България. Почистваме мокети и в хотели с отлична репутация. Повече за услугата ни почистване на хотели можете да намерите в съответната страница, както и за условията на услугата ни за почистване на офиси.

Пране на мокети от фирма за почистване

пране на мокети

пране на мокети

Пране на мокети от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“ е услуга, за фирми и институции, за които е важно да получат наистина качествена услуга за изпиране на мокетите.

Особено проблемни са мокетите, които не са третирани добре или са в края на жизнения си цикъл. Ние имаме решение и за тези проблеми!

Ние разполагаме с най-висок клас машини, за пране на мокети. Оборудвани с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

Защо да изберете нас пред други фирми за почистване?

Услугата пране на мокети е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания, а ние сме сред фирмите за почистване, които можем да предоставим тази услуга на високо ниво.

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

0877999737

0877999737

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Пране на мокети от фирма за почистване
Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

Пране на мокети и почистване на офиси от "Про Клийн Сървисис"

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.