Професионално почистване

Професионално почистване

Професионално почистване от фирма „Про Клийн Сървисис“ – фирма за професионално почистване – една от най-бързо растящите в бранша в град София.

Ние предлагаме множество услуги за професионално почистване в София:

  • почистване на офиси;
  • пране на мека мебел;
  • пране на мокети;
  • почистване на хотели;
  • абонаментно почистване;

Защо да изберете нас, като партньор за професионално почистване на вашия офис, търговска площ или мека мебел във вашия дом?

професионално почистване

професионално почистване

Предлагаме пълен набор услуги за бизнеса. Имаме капацитета с модерна техника и добре обучен персонал, за да обслужваме и най-крупните клиенти. Можем да почистим и най-големите офис площи, а предлагаме почистване и на хотели, конгресни центрове, кино зали, ресторанти и заведения.

Разполагаме с машини от най-висок клас и можем да почистваме и капризни мокети, като в същото време обслужваме до 1500 кв.м. на час. Работим с последно поколение препарати за пране на мека мебел, които увеличават експлоатационния срок с до 40% спрямо предишното поколение препарати.

почистване

почистване

Про Клийн Сървис е компания с богат опит и традиции в професионално почистване. Нашата компания е специализирана както в еднократните основни почиствания, така и в абонаментната поддръжка на офиси, домове, административни сгради и производства.

Изберете услугите на „Про Клйн Сървисис“ за професионално почистване на вашия дом, офис, сграда, хотел.

0877999737

0877999737

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Професионално почистване
Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

Пране на мокети и почистване на офиси

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.