Цени за абонаментно почистване

Цени за абонаментно почистване

  • 2917
  • 0

Цени за абонаментно почистване на офиси в София. Удобни пакети за офиси до 100, до 200 и до 300 квадратни метра. За по-големите площи имаме специални цени извън пакетите за абонаментно почистване.

почистване

почистване

Про Клийн Сървис“ ЕООД предлага цялостна поддръжка на всякакъв вид обекти с абонаментно почистване. Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

Пакети за абонаментно почистване

Запознайте се с нашите цени за абонаментно почистване в София. Обособили сме най-често поръчваните услуги в три пакета:

  • абонаментни пакети за офиси до 100 квадратни метра;
  • абонаментни пакети за офиси до 200 квадратни метра;
  • абонаментни пакети за офиси до 300 квадратни метра;
абонаментно почистване

абонаментно почистване

Разбира се при изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.