Професионално почистване – разнообразен набор от услуги за поддържане на хигиената

Професионално почистване – разнообразен набор от услуги за поддържане на хигиената

  • 2267
  • 0

Професионално почистване София е набор от услуги за поддържане на хигиената. При нас можете да поръчате богат набор от услуги от фирма за почистване.

На услугите на „Про Клийн Сървисис“ за професионално почистване в София се доверяват много фирми и организации.

професионално почистване

професионално почистване

Работа с корпоративни клиенти

Насочени сме предимно към решаване на проблемите с чистотата на бизнес клиентите. Имаме изградени специални отношения с хотели и хотелски вериги в София, както и със собственици и наематели на големи офис площи.

Имаме опит в пране на мокети на конферентни зали – големи и много големи и прилежащите им територии.

“Про Клийн Сървисис” има договори с добри заведения за хранене – ресторанти и сладкарници, които имат големи площи с мокети.

Все пак обаче, основния фокус на дейността ни е към офисите, които са застлани с мокети и имат нужда от регулярно пране на мокети.

Осигуряваме и служители, които да се грижат за ежедневните дейности за хигиена – обиране на кошчета, събиране на прах, бърсане на стъкла и дограми, както и другите обичайни дейности.

Работа частни лица

Предлагаме и услуги насочени към частни лица: пране на мека мебел (столове, дивани, фотьойли), пране на матраци (с пружини и без),  пране на мокети.

Услуга на фокус – почистване на офиси

Услугата за почистване на офиси е с сърцевината на портфолиото на фирмата. От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга на корпоративни клиенти, за почистване в град София.

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.