Модерни решения за професионално почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

Модерни решения за професионално почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

  • 2086
  • 0

Професионално почистване на офиси в София от „Про Клийн Сървисис“. Ние работим с големи хотели, ресторанти, както и с институции като Народно Събрание. Дългосрочните ни договори са гаранция за качеството на нашите услуги.

От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване на офиси в град София.

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

Почистване на офиси с техника на най-високо ниво

Разполагаме с техника от последно поколение, за пране на мокети при почистване на офиси, което ни позволява да изпираме бързо големи площи с мокет.

Независимо дали се нуждаете от абонаментно или еднократно почистване, можем да предложим решение, за да удовлетворим всяка Ваша нужда в тази насока.

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати  са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

Професионално почистване в София

Когато търсите професионално почистване в град София на високо ниво, вие имате определени изисквания към фирмата, която ще наемете за тази дейност.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.