Пране на мокети от фирма за почистване

Пране на мокети от фирма за почистване

  • 2510
  • 0

Пране на мокети от фирма за почистване в София – ние сме „Про Клийн Сървисис“. Предлагаме професионално почистване на мокети за някои от най-добрите вериги хотели и за някои от най-големите фирми у нас.

Предлагаме услугата пране на мокети на някои от най-известните фирми и институции в България. Почистваме мокети и в хотели с отлична репутация. Повече за услугата ни почистване на хотели можете да намерите в съответната страница, както и за условията на услугата ни за почистване на офиси.

пране на мокети

пране на мокети

Пране на мокети от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“ е услуга, за фирми и институции, за които е важно да получат наистина качествена услуга за изпиране на мокетите.

Особено проблемни са мокетите, които не са третирани добре или са в края на жизнения си цикъл. Ние имаме решение и за тези проблеми!

Ние разполагаме с най-висок клас машини, за пране на мокети. Оборудвани с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

Защо да изберете нас пред други фирми за почистване?

Услугата пране на мокети е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания, а ние сме сред фирмите за почистване, които можем да предоставим тази услуга на високо ниво.

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.