Пране на мокети от фирма за почистване

Пране на мокети от фирма за почистване

 • 2239
 • 0

Пране на мокети от фирма за почистване в София, на разумна цена и с отлично качество. Добре дошли при фирма „Про Клийн сървисис“! Ние предлагаме еднократно и абонаментно почистване.

Общи приказки

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

професионално почистване

професионално почистване

Нашите услуги, за почистване на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Пране на мокети от фирма за почистване

Препоръчваме да работите с нас, защото повечето по-малки фирми за пране на мокети не разполагат с достатъчно добри машини.

За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.

Фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“ – кои сме ние?

Ние сме фирма за почистване, която от седем години се развива изключително успешно. Работим с все повече фирми, за да предоставим качествена услуга за почистване на офиси. Изпълняваме успешна програма, за почистване на хотели, като работим с няколко хотелски вериги.

Колкото за нашата услуга, за почистване на офиси, тя включва следните дейности:

 • почистване на твърди подови настилки,
 • почистване на меки подови настилки,
 • пране на мокети,
 • почистване с прахосмукачка,
 • почистване на работните места,
 • почистване на офис техника,
 • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
 • почистване до стъкла и дограма,
 • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.