Абонаментно почистване София

Абонаментно почистване София

  • 2069
  • 0

Абонаментно почистване София от „Про Клийн Сървисис“ – услуга с постоянно високо качетво, за най-взискателните клиети. Ние знаем как да Ви удовлетворим.

професионално почистване

професионално почистване

Услугата за абонаментно почистване е разделена в удобни пакети, така че да удовлетвори нуждите на различен клас клиенти. Зависи от площите на офиса, според натоварването (персонал, посетители) и вида на мокетите които се почистват (когато са налични мокети).

Служителите на фирмата са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване. Ние знаем как да се погрижим за Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда. Важни са нуждите, които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:

абонаментно почистване

Абонаментно почистване на офиси

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Свързана услуга – пране на мека мебел

Фирмата предлага услуга, която гарантира чиста мека мебел във вашия офис или офиси.

Разполагаме с оборудването което дава възможност за пране на всякакъв вид тапицерии вкл. жакард, кадифе, мока, латис и други видове дамаски.

Преди започването на каквото и да е почистване нашият обучен и униформен екип от специалисти разглеждат всяка част от меката мебел. Работим с дивани, матраци, столове и други с цел създаване на план, по който да бъде извършена услугата.

Правилният метод на почистване се определя от вида на материята и замърсяването на мебелите като резултат се постига премахване на мръсотията. Допълнителен ефект е възстановяване на цвета и възобновяване ‘’съживяване’’ на тапицерията.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.