Професионално абонаментно почистване в София

Професионално абонаментно почистване в София

  • 2100
  • 0

Абонаментно почистване в София от фирма за професионално почистване. „Про Клийн Сървисис“ предлага пълен набор от услуги, за почистване с абонаментен договор.

Всички услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае. Ние предоставяме услуги с фокус във всяка отделна част от обекта. Ние работим, за да задоволим всяка ваша нужда, при абонаментно почистване.

Интересувате се от обемите, за абонаментно почистване на офиси, с които можем да се справим?

Ние сме добре оборудвани – разполагаме с най-съвременна техника за почистване (включително и пране на мокети), а нашият персона е добре мотивиран и обучен. Можем да задоволим и най-претенциозния клиент с най-големите площи.

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Цени за абонаментно почистване за фирми

Как се формира цена за абонаментно почистване? На базата на нашите стандартни цени за почистване с абонаментен договор, прилагаме съответните отстъпки за обем, честота, срок на договора. Така че, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

абонаментно почистване

абонаментно почистване

Ние гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние. Когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.