Фирма за почистване в София „Про Клийн Сървисис“ – за винаги най-добри резултати

Фирма за почистване в София „Про Клийн Сървисис“ – за винаги най-добри резултати

  • 2095
  • 0

Фирма за почистване на най-високо ниво в София – това е „Про Клийн Сървисис“.

Ако търсите наистина добра фирма за почистване в София – то вие имате нужда от нас. Съчетаваме професионализъм, трудолюбие, добре обучен персонал, техника на най-високо ниво, съвременни препарати.

Ние знаем как да постигнем най-добри резултати, ние сме „Про Клийн“, ние сме вашият партньор, за почистване.

За нас

Фирма за почистване с отлична репутация, това е „Про Клийн Сървисис“ – специалистите в почистването.

фирми за почистване

фирми за почистване

Абонаментно почистване в София от добра фирма за почистване

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, дом или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

Индивидуален подход към всеки клиент

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.