Абонаментно почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

Абонаментно почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

Абонаментно почистване на офиси е перлата в короната на „Про Клийн Сървисис“. Ние разполагаме с добре обучен персонал, модерна техника и най-добрите препарати за почистване в Европа.

Пълен набор от услуги за почистване на офиси – от пране на мокети и почистване на стъкла, до третиране на твърди настилки и обслужване на санитарните помещения.

Абонаментно почистване на санитарни помещения

Тоалетната е най-капризното място за почистване. Ако се оставя без надзор се превръща не само в неприятно място за посещение, а дори и нездравословно такова.

Абонаментно почистване на офиси от "Про Клийн Сървисис"

Ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД отделяме специално внимание на тази част от офиса. При почистването на санитарните помещения се обръща внимание на: тоалетна чиния, стените около тоалетната чиния, бравите на вратите, огледало, мивка и други. По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД внасяме комфорт във Вашите санитарни помещения.

професионално почистване

професионално почистване

Почистване на подови настилки – нищо не говори така добре за престижа на офиса или административната сграда както добре полирания под. В зависимост от вида и потока от хора във Вашите обекти извършваме както ръчно така и машинно почистване на подовите настилки.

За абонаментно почистване използваме най-съвременна техника и технологии, която ще направи така, че Вашият под да бъде винаги в блестящ вид! И това се отнася за всички видове подови настилки естествени или изкуствени от гранитогрес до мрамор.

Допълнителни услуги:

  • Почистване на прозорци
  • Зареждане с консумативи
  • Почистване на ТВ и офис техника
  • Почистване на первази,врати и парапети
  • Почистване на стъклени витрини
  • Пране на мокети

0877999737

0877999737

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Абонаментно почистване на офиси от "Про Клийн Сървисис"
Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

Пране на мокети и почистване на офиси от "Про Клийн Сървисис"

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.