Почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

Почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

  • 1972
  • 0

Когато имат нужда от почистване на офиси на най-високо ниво при разумни цени – ние от „Про Клийн Сървисис“ сме готови да се отзовем.

Когато е важно качеството на услугата – ние сме ваше разположение, за да ви предоставим най-високо качество на услугите.

Защо да изберете абонаментно почистване на офиси?

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис или административна сграда.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент. Като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние. Сключете изгоден договор за абонаментно почистване с нас.

почистване на офиси

почистване на офиси

Абонаментно почистване на офиси

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи, така и с по-малки – от 100 до 500 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Заявете безплатен оглед на тел.0877 999 737 за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.