Почистване на офиси от професионалисти

Почистване на офиси от професионалисти

  • 1735
  • 0

Ние предлагаме почисване на офиси от професионалисти – качествено почистване от една от най-добрите фирми за почистване в София.

Ние се грижим за цялостното почистване на офис площите, но можем да поемем и отделни услуги като пране на мокети или пране на меката мебел (столове, дивани и други).

С услугата „почистване на офиси“ вие си гарантирате приятна работна среда за вас и вашите служители. Опитайте качествената услуга на Про Клийн Сървисис и ще намерите разликите.

абонаментно почистване

абонаментно почистване

Нашата мисия е осигуряване на безопасна и здравословна работна среда, с цел повишаване на ефективността на труд и удовлетвореност при работния процес.

Основен принцип при извършването на нашата дейност – почистване на офиси – е изготвяне на индивидуална програма за всеки клиент, съобразена с Вашите специфични нужди и изисквания , както и ден и час на изпълнение, съобразени с натоварения Ви график.

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.