Някои често задавани въпроси от клиенти

Някои често задавани въпроси от клиенти

  • 1836
  • 0

При пране на мека мебел:

В. Какво е времето за реакция, за да дойде екип вкъщи да почисти меката мебел?
О. В зависимост от натовареността на графика, в рамките на 1 до 3 дена е максимума време за чакане за изпиране на мека мебел.

В. Какви препарати използвате, за почистването на мека мебел. Безопасни ли са тези препарати, за семейството ми и домашните животни?
О. Препаратите са с произход Италия и Германия, отговарящи на всички европейски норми за екология и безопасност.Те са напълно безопасни за Вашите деца и домашни любимци.

В. Колко време е нужно на меката мебел да изсъхне напълно след почистването?
О. Времето необходимо за пълното изсъхване на меката мебел е от 6 до 8 часа при подходящи условия за това.

В. Как почиствате меката мебел?
О. За почистването на меката мебел ние използваме метода на екстракция.Този метод предлага най-дълбочинното и ефикасно почистване на тъканта.

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Посетете нашата страница за Често Задавани Въпроси и ще откриете още отговори на въпроси за почистване и пране на мека мебел.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.