Фирми за почистване – безкомпромисно качество с екологично съобразени материали

Фирми за почистване – безкомпромисно качество с екологично съобразени материали

  • 2296
  • 0

Ние сме сред добрите фирми за почистване в София и околните селища. Можем да се похвалим с много клиенти, български и международни компании с офиси от клас А, където качеството е без компромиси.

Работим усърдно, за да предоставим най-добрата услуга за почистване в София. Ние сме професионална фирма за почистване с традиции, добре обучен персонал и управление с хора, които са безкомпромисни към качеството на предоставената услуга.

Фирми за почистване в София

Ние сме сред тези фирми за почистване, които поддържат висок стандарт на предлаганите услуги. За разлика от някои конкуренти – фирми за почистване, ние работим с еко материали, повишаващи качеството на услугата и щадящи здравето на нашите клиенти. За висококачествена услуга в интерес на вашето здраве и уют, изберете фирми за почистване работещи с екологично съобразени материали.

фирми за почистване

фирми за почистване

Съвременните технологии позволяват професионалното почистване да бъде еко – чистенето става с безвредни за здравето на хората препарати и материали. Професионалното чистене с екологично чисти материали, които щадят здравето на хората, здравето на домашните любимци, а и са безвредни за тъканите.

 

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.