Избор на фирма за почистване?

  • 1797
  • 0

Как да изберете фирма за почистване? Ние сме фирма, която държи на високота качество на услугата за почистване и прави всичко възможно да предлага услуга с постоянно високо качество.

 

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

Освен стандартните услуги за поддръжка, предлагате ли допълнителни еднократни услуги към договора за абонамент?

Допълнителните услуги които предлагаме са включени в таксата за абонамент и се извършват регулярно според нуждите на клиента:
Почистване на стъкла;
Пране на мека мебел;
Пране на меки настилки(мокет);
Машинно почистване на твърди подови настилки;

 

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.