Фирма за почистване в София „Про Клийн Сървисис“ – качество на отлична цена

Фирма за почистване в София „Про Клийн Сървисис“ – качество на отлична цена

  • 2203
  • 0

В град София има богато предлагане на услуги за почистване, но ние в „Про Клийн Сървисис“ поддържаме от години високо качество на услугите, което ни прави предпочитани от нашите клиенти – както в бизнеса, така и за частни лица.

Изберете професионално почистване от „Про Клийн Сървисис“, защото се грижим и за природата, освен за вашия чист офис или дом.

А защо почистването трябва да бъде „зелено“?

Go green!Зеления начин на живот от много време не значи да се лишаваме от удобствата на нашето съвремие. Отдавна отминаха и времената, когато да си „зелен“ означаваше да правим безброй компромиси.

В наши дни може да се доверите на професионалисти, които да почистят дома, офис или вашето бизнес помещение с екологично чисти материали, които щадят не само здравето на клиентите, а и планетата, както и здравето на работниците опериращи с тях.

почистване

почистване

Нека изброим 5 причини да сме „зелени“ в почистване

1. Съвременните материали за машинно, професионално почистване са екологично чисти, безопасни за вас, семейството, домашните животни и планетата.

2. Екологично чистите продукти използват най-съвременни технологии. Те не само щадят здравето, но и не използват вредни, мощни химически агенти, които могат да навредят на почистваните повърхности като мебели.

3. Зелени почистващи продукти са подходящи и за почистване на скари, фурни и печки.

4. Можете да използвате „зелените“ продукти като ароматизатори, без да се опасявате, че този приятен аромат крие от вас тежки и вредни аерозоли. Всички аромати са естесвени.

5. Зелени почистващи продукти са изработени от органични и биоразградими материали. Искате пример за естествени материали? Оцет, сода бикарбонат (хлебна сода), лимон – достатъчно ли е?

Добре дошли при нас – фирмата за зелено почистване!

Ние предлагаме професионално почистване на домове, както и почистване на офиси със зелени „еко“ материали в град София.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.