Качествена услуга на най-високо ниво за професионално почистване от „Про Клийн Сървисис“

Качествена услуга на най-високо ниво за професионално почистване от „Про Клийн Сървисис“

  • 1763
  • 0

Ние сме фирма за професионално почистване и с гордост можем да заявим, че предлагаме качествена услуга на най-високо ниво. Довериха ни се десетки водещи фирми в София, за поддръжка на мокетите и цялостно почистване на офиси.

Имаме удоволствието да предоставяме услуга на най-високо ниво, за професионално почистване. Работим за някои от най-добрите бизнес хотели в София и страната, където няма компромиси с качеството. Вижте референциите ни.

почистване

професионално почистване

Каква е разликата межу просто почистване и професионално почистване?

Общо казано разликата е в това, че ние предлагаме почистване с техника на най-високо ниво, която се обслужва от мотивирани и обучени служители.

Това ни дава основание с гордост да кажем – „Про Клийн Сървинис“ предлага професионално почистване, а не просто почистване, което е нечия работа.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.