Почистване на мебели в офиса

Почистване на мебели в офиса

  • 1835
  • 0

Ние предлагаме професионално почистване на мебелите в офисите – бюра, маси, столове, мека мебел. Научуте повече за услугата.

Почистване на мебели

При почистването масите използваме професионални – анти-статични препарати, които предпазват от събиране на прах по тях. Освен това ги третираме със специални препарати, които помагат за запазването на чистотата.

Свържете се с нас, за да научите повече за почиставнето на мебелите в офисите.

Пране на мека мебел

Нашите услуги, за почистване на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

Предлагаме почистване на мокети за:

+ бизнес клиенти – еднократно или абонаментно;

+ частни клиенти – еднократно или абонаментно;

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Почистване на офиси

Нашата услуга, за почистване на офиси е позиционирана във високия клас, ние работим само с висок клас техника, за поситгане на високи резултати.

Пране на мокети

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване. Свържете се с нас по телефона, за да обсъдим вашите нужди.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.