Общо почистване – за услугата

  • 1819
  • 0

Предлагаме качествена услуга, за почистване на офиси и днес ще разкажем на кратко за нея. Нашата услуга за поддържане на хигиената в офисите е подчинена на правилото – почистването трябва да е качествено.

Можем да изброим безброй ползи от зеленото почистване на бизнеса и офиса. Една от най-мотивиращите, за да премине бизнесът на‘’зелено’’,е именно начинът, по който се представя
пред обществото.

Една компания, която се ангажира да доказва ценности и устойчивост чрез приемане на зелени практики, би се отличила от своите конкуренти. Такава компания освен, че подобрява работната среда на своите служители,също така повишава техния морал и продуктивност.

Почистване на офиси

Наш основен принцип при извършването на нашата дейност – почистване на офиси – е изготвяне на индивидуална програма за всеки клиент, съобразена с Вашите специфични нужди и изисквания , както и ден и час на изпълнение, съобразени с натоварения Ви график.

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти.

Програма за професионално почистване на офиси, която отговаря на всички стандарти за екологично почистване.

Почистването на офиси е не просто услуга, а наша мисия, цел при поддържане на качество на добри цени, за нашите партьнори.

[caldera_form id=“CF5a837d44678a3″]

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.