Фирма за почистване в София – професионално пране на мокети

Фирма за почистване в София – професионално пране на мокети

  • 1860
  • 0

Фирма „Про Клийн Сървисис“ предлага професионално пране на мокети на най-високо ниво.

пране на мокети

пране на мокети

Ние сме фирма за почистване с бързо растящ бизнес, като акцента при нас е върху „почистване на офиси“, а там почистването на мокети е сред основните дейности.

Разполагаме с качествена техника, всички наши служители са с богат опит и добре обучени за третиране на всички видове мокети.

Защо да изберете нас ли? Ние можем да обслужим огромни по обем площи, а предвид че съхненето на мокетите изисква голямо технологично време, то ние предлагайки бързина можем да ви предложим сухи и чисти мокети още на сутринта след нашето почистване.

Рисковете при неправилно пране на мокети

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.