Почистване на санитарен възел

Почистване на санитарен възел

  • 2462
  • 0

Почистване на баня и тоалетна може да бъде част от услугите: почистване на домове или почистване на офиси.

почистване на баня

почистване на баня

Почистването на баня и тоалетна изглежда наглед проста дейност, но всъщност е сложно и времеемко занимание.

За почистването на банята и тоалетната ние подбираме препарати на най-високо ниво от професионалната гама. Все пак това са помещения, които се използват от десетки и дори стотици хора.

Вижте нашия материал, за почистване на офиси за да научите много нови и интересни неща, за почистването изобщо и за това на офисните площи.

Защо е важно почистването на баня и тоалетна

Е, това не е въпрос за 100 хиляди лева, а отговора е очевиден – почистването осигурява хигиена, а тя е важна за да не се разболяван, както и за да ни е приятно когато посещаваме тези помещения.

Почистване на офиси

Независимо дали се нуждаете от абонаментно, еднократно или просто искате да Ви се изперат мокетите, можем да предложим решение за удовлетворяването на всяка Ваша нужда в тази насока.

Нашата мисия е осигуряване на безопасна и здравословна работна среда, с цел повишаване на ефективността на труд и удовлетвореност при работния процес.

Основен принцип при извършването на нашата дейност – почистване на офиси – е изготвяне на индивидуална програма за всеки клиент, съобразена с Вашите специфични нужди и изисквания , както и ден и час на изпълнение, съобразени с натоварения Ви график.

 

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.