Високи стандарти в почистването

  • 2112
  • 0

Според много от нашите клиенти „Про Клийн“ е символ на високо ниво в почистването.

професионално почистване

професионално почистване

Високи стандарти в почистването от „Про Клийн“ – добрата фирма за почистване в София. Ние извършваме почистване в домове и офиси при спазване на високи професионални стандарти.

Почистване на високо ниво

Ние разполагаме с професионална техника от последно поколение, което ни позволява да извършваме почистване на големи офис площи при качество на почистването на най-високо ниво.

Професионално почистване

Предлагаме професионално почистване със съвременна техника и добре обучен и мотивиран персонал. Ние предлагаме на своите клиенти почистване на офис площи и домове по високи професионални стандарти и изключителни цени.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.