Почистване на матрак

Почистване на матрак

  • 3536
  • 0
пране на матрак

пране на матрак

Предлагаме почистване на матрак – услуга която по своята същност е пране на мека мебел.

Цена за пране на матрак

Ние предлагаме една от най-добрите цени в София, за пране на матрак (или пране на матраци). Нашата цена е само седем лева на място (или 14 за нормален матрак за двама души в спалня).

Пране на матраци 7 лв / персон

Кога има нужда от пране на матрак?

Повечето хора поръчват услуги за пране на матрак едва, когато положението е твърде неприятно – деца са уринирали върху тях, има разлети течности или нещо друго.

Нашите наблюдения са, че тогава е твърде късно. Препоръчваме редовно пране на матраците (или матрака), за по-висока хигиена на спалното помещение и уютен сън.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.