Абонаментно пране на мека мебел

Абонаментно пране на мека мебел

  • 2391
  • 0
Revolution Slider Error: Slider with alias slider9 not found.
Maybe you mean: 'home' or 'home-2' or 'novo' or 'вътрешни' or 'about' or 'office'

Пране на мека мебел е услуга, която рядко се поръчва регулярно не само в София. Услугата пране на мека мебел се поръчва в случай на нужда – мръсни столове, дивани или матраци.

пране на мека мебел

пране на мека мебел

От време на време вероятно забелязвате петна по тапицерията на вашата мека мебел, с които се опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат за тапицерии, нали?

Този метод, за почистване на мека мебел в повечето случаи е бърз, лесен и може би донякъде ефективен за прикриване на отблъскващите петна по вашата мека мебел, освен това ако по вашите мебели няма видими петна, означава ли това, че те са чисти?

Не е задължително, дори когато мръсотията не е видима по тапицерията има бактерии, които трябва да бъдат премахнати за да не повлияят на вашето здраве.

Но какво се случва, когато петното не може да бъде премахнато с обикновен препарат за тапицерии? Може би е време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

За кого е услугата почистване и пране на мека мебел в София?

Чистата мека мебел е здраве, за това разумните хора поръчват услугата за почистване на мека мебел не само при нужда, а за да си гарантират чистота и здраве в своя дом.

Ние сме специализирана фирма, за почистване на мека мебел в София, която работи на конкурентни цени. Убедете се сами.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.