Всички видове професионалното почистване – само сега

Всички видове професионалното почистване: почистване на домове, почистване на офиси:

професионално почистване

пране на мека мебел

Професионално почистване на домове от професионалисти за вас. Нека ние се заемем с почистване на домове
Как до почистим своя дом професионално и екологично? Не е нужно да закупим специална техника или да наемем специален човек, който да се грижи за чистотата. Ние сме специализирана фирма в професионално еко почистване за домове.

Запознайте се с детайли, за услугата почистване на домове.

 

Професионално почистване на офиси

Ние предлагаме професионално и екологично почистване на офиси. Почистването на офиса включва: почистване на твърди подови настилки,почистване на меки подови настилки, пране на мокети, почистване с прахосмукачка, почистване на работните места, почистване на офис техника, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, почистване до стъкла и дограма, почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси.

 

Пране на мека мебел

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране. С професионално пране на мека мебел, домът ви получава и по-високо качеството на въздуха, премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око и впоследствие във вашия организъм.

Научете повече, за услугата пране на мека мебел.

 

Абонаментно почистване

Предлагаме професионално почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи, така и с по-малки – от 100 до 500 квадратни метра.

При изготвянето на оферта за абонаментна поддръжка, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент.

Научете повече, за услугата абонаментно почистване.

 

Професионално еко почистване – бъдете в крак с времето

Съвременните технологии позволяват професионалното почистване да бъде еко почистване – с безвредни за здравето на хората препарати и материали. Професионалното почистване с екологично чисти материали, които щадят здравето на хората, здравето на домашните любимци, а и са безвредни за тъканите – това е модерното професионално еко почистване.

 

Професионално почистване в София

Ние сме млада фирма специализирана в екологичното „еко“ почистване с офис в София и обслужван регион София и околностите. Изберете професионално почистване с екологично чисти материали – без значение дали се нуждаете от почистване на дома или домове, почистване на офиса или индустриални сгради. Професионално почистване в София на разумни цени.

 

Професионално почистване

Професионално почистване, е събирателно название, за множество услуги за почистване. Най-често ни наемат, за почистване на офиси, както и за почистване на домове. Повече за услугите, както и снимки от обекти можете да намерите в нашия фирмен блог. Сравните услугата еко почистване и предлаганата от наши партньори традиционно почистване, без съобразяване с еко стандартите.

 

Фирми за почистване

Ние сме сред тези фирми за почистване, които поддържат висок стандарт на предлаганите услуги. За разлика от някои конкуренти – фирми за почистване, ние работим с еко материали, повишаващи качеството на услугата и щадящи здравето на нашите клиенти. За висококачествена услуга в интерес на вашето здраве и уют, изберете фирми за почистване работещи с екологично съобразени материали.

 

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.