Професионално почистване – почистване на офиси

Професионално почистване – почистване на офиси

  • 1148
  • 0

Предлагаме професионално почистване на офиси на най-добри цени през 2015 година. Услугата професионално почистване на офиси е създадена за клиенти в големи изисквания, които желаят да имат на разположение професионалисти, за почистване на своя офис.

За услугата „почистване на офиси“

абонаментно почистване на офиси

абонаментно почистване на офиси

Предлагаме качествено професионално почистване на офиси в град София. Можете да избирате между абонаментно и еднократно почистване.

Можем да предложим решение за удовлетворяването на всяка нужда.

Следим всяка нова технология и сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване, която е с доказано действие за драстични подобрения на ефективността.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.