Професионално почистване – почистване на офиси

Професионално почистване – почистване на офиси

  • 1998
  • 0

Предлагаме професионално почистване на офиси на най-добри цени през 2015 година. Услугата професионално почистване на офиси е създадена за клиенти в големи изисквания, които желаят да имат на разположение професионалисти, за почистване на своя офис.

За услугата „почистване на офиси“

Предлагаме качествено професионално почистване на офиси в град София. Можете да избирате между абонаментно и еднократно почистване.

Можем да предложим решение за удовлетворяването на всяка нужда.

Следим всяка нова технология и сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване, която е с доказано действие за драстични подобрения на ефективността.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.