Есента наближава – време е за почистване на дома и офиса

  • 2870
  • 0

Наближава времето, за традиционното есенно почистване. Без значение дали се нуждаете от почистване на дома или от почистване на офиса – ние от „Про Клийн Сървис“ сме на разположение, за да извършим качествено еко почистване.

Съвети за есенното почистване

Есенното почистване на дома или почистване на офиса е удобно време за разместване на мебели и повод да се отървете от натрупаните излишни вещи.

почистване на домовеЗа екологията и дома ни

София е силно запрашен град, за това твърдение не са нужни особени доказателства, достатъчен е поглед през прозореца в посока някоя от планините около града. В днешния съботен ден, Витоша е трудно видима от центъра. Освен вреден за здравето, когато сме на вън, този прах във въздуха се натрупва и в домовете, по вещите, по стените, по мебелите. Най-лесното и удобно средство, за да се отървете от него е да се възползвате от предимствата на професионалната техника, с която разполагат фирмите за професионално почистване.

Ние работим с най-съвременна техника и използваме иновативни материали, за почистване. С нас вашия дом и офис ще бъдат почистени бързо и качествено.

Заявете още сега безплатен оглед, за получаване оферта за почистване.

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.