Професионално почистване – бързо, на домове и офиси

Професионално почистване – бързо, на домове и офиси

  • 2063
  • 0

В летните дни, когато повечето от нас и вас са на почивка, живота продължава. Мръсотията се трупа, а топлото време ни кара да избягваме усилията.

За почистване в такива дни е добре да се обръщаме към фирми, за професионално почистване. Всеки има нужда да бъде отменен, а качеството на почистването е по-високо, от това което можем да постигнем с обикновените домашни уреди.

Професионалното почистване на дома поставя по-високи стандарти за чистотата в нашите домове. Изберете нас и ние ще почистим дома ви с екологично чисти материали, които щадят здравето вас ви, както и това на близките ви и домашните любимци.

Изберете услугите, за професионално почистване – почистете своите домове и офиси, бързо и на разумни цени.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.