Зелени сърца

Зелени сърца

  • 2424
  • 0

Да си със „зелено“ сърце не значи да си привърженик на някой футболен или баскетболен отбор, или поне не е задължително. Зелените сърца не са и само онези, които са отдадени на зеления начин на живот – от зелената салата до отказа от личен автомобил. Зелени са сърцата на онези нормални хора, които без да се отказват от радостите на обикновения живот живеят зелено. Зелено чрез отказа от вредни химикали в името на една по-чиста планета.

Ние от Про клийн Сървисис сме застъпници на зелените – еко каузи, що се отнася до добрия начин на живот за нас и нашите клиенти.

А сега да поговорим за пари, защото и зелено живеещите хора са практични и обичат чистотата в дома и офиса си. Ето и нашето предложение за почистване: Един месец зелено почистване на офис, до сто квадратни метра на магическата цена от 0 лева! Вижте повече за промоцията, за почистване на офиси и се присъединете към отбора на доволните ни клиенти.

Бъдете еко с нашите разумни цени за професионално почистване на офис!

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.