Еко почистване ли?

  • 2372
  • 0

Какво е еко почистване?

  1. Екологичния начин на живот превзема напредналия свят, а България колкото и да е чудно на мнозина скептици е част от него.
  2. В професионалното почистване все повече си пробиват път новите еко материали. Тоест настана време за една тиха и кротка, но чиста еко революция.
  3. Екологично чистете материали намериха вече своето място в иначе индустриалния и силно зависим от мощните химикали свят на професионалното почистване.

Защо да изберем еко почистване?

  1. При еко почистването се използват най-съвременни технологии.
  2. Приятните миризми на чисто при еко почистването са естествени!
  3. Материалите  са изработени от органични и биоразградими материали съдържащи оцет, сода бикарбонат (хлебна сода), лимон и други.

Къде се предлага?

Ние предлагаме  еко почистване в градовете София.

„Про Клийн Сървис“ е компания с богат опит и традиции в професионално почистване. Нашата компания е специализирана както в еднократните основни почиствания, така и в абонаментното почистване на офиси, домове, административни сгради и производства.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.