Предлагаме професионално почистване в София на: офиси и офис сгради, пране на мокети и пране на мека мебел.

Защо да изберем професионално почистване в София?

Категорично София е града с най-запрашен въздух в България, съответно замърсяването е особено силно и вреди на здравето на хората. Ние предлагаме професионални решения, за чиста работна среда.

 

Професионално почистване на офиси в София

Ние предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

почистване на офиси

почистване на офиси

Почистването на офиса включва: почистване на твърди подови настилки,почистване на меки подови настилки, пране на мокети, почистване с прахосмукачка, почистване на работните места, почистване на офис техника, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, почистване до стъкла и дограма, почистване на врати и много други дейности по професионално почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси в София.

 

Пране на мека мебел

пране на мека мебел

пране на мека мебел

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел.

За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране. С професионално пране на мека мебел, домът ви получава и по-високо качеството на въздуха, премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око и впоследствие във вашия организъм.

Научете повече, за услугата пране на мека мебел.

 

Абонаментно почистване

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Научете повече, за услугата абонаментно почистване.

 

Професионално почистване – бъдете в крак с времето

Съвременните технологии позволяват професионалното почистване да бъде еко почистване – с безвредни за здравето на хората препарати и материали. Професионалното почистване с екологично чисти материали, които щадят здравето на хората, здравето на домашните любимци, а и са безвредни за тъканите – това е модерното професионално еко почистване.

 

Професионално почистване в София

Ние сме млада фирма специализирана в екологичното „еко“ почистване с офис в София и обслужван регион София и околностите. Изберете професионално почистване с екологично чисти материали – без значение дали се нуждаете от почистване на дома или домове, почистване на офиса или индустриални сгради. Професионално почистване в София на разумни цени.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.